iGO R3 Europe HERE 2018.Q2 Europe maps

Aktuální mapy ke stažení...
Vilda02
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 174
Registrován: 19. 02. 2011 21:59
Zařízení: Samsung Omnia 2

Re: iGO R3 Europe HERE 2018.Q2 Europe maps

Příspěvek od Vilda02 » 20. 10. 2018 15:15

ale smazané není:
Tady to je funkční:

Kód: Vybrat vše

http://fastshare.cz/10570812/okolite.rar
dusan2000
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 18. 08. 2011 21:18
Zařízení: asus r700t

Re: iGO R3 Europe HERE 2018.Q2 Europe maps

Příspěvek od dusan2000 » 09. 11. 2018 16:26

zdravim odbornikov
mam iGO Primo2 9.6.13.405512 a do teraz som pouzival HERE 2017.Q2 mapy. Skusil som ich vymenit za HERE 2018.Q2 ale navigacia sa pri starte zasekne s hlaskou:
Fatal error ocured in main thread.
Address:0x00038264
Exception:0xc0000005

Co s tym? Dakujem vopred za pomoc.
Uživatelský avatar
cudzino
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 184
Registrován: 08. 02. 2009 19:53

Re: iGO R3 Europe HERE 2018.Q2 Europe maps

Příspěvek od cudzino » 09. 11. 2018 16:58

dusan2000
musis presne popsat co jsi vsechno vymenil.nestaci jen vymenit mapy.mas tam jeste i licence atd.
Samsung Galaxy S9 Plus 64Gb +125Gb SanDisk
Rom-Android 8 (no root)
dusan2000
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 18. 08. 2011 21:18
Zařízení: asus r700t

Re: iGO R3 Europe HERE 2018.Q2 Europe maps

Příspěvek od dusan2000 » 09. 11. 2018 17:04

vymazal som rovnake adresare (Map, Building, Poi, License, Phoneme) z HERE 2017Q2 a vymenil som ich za nove z HERE 2018Q2

a skusil som obe verzie map ktore su tu uvedene - od nokilu aj od janhuru

PS: Dakujem Cudzino za ochotu pomoct
nokilu
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 147
Registrován: 30. 12. 2011 13:28
Zařízení: Ulefone Mix

Re: iGO R3 Europe HERE 2018.Q2 Europe maps

Příspěvek od nokilu » 09. 11. 2018 17:12

dusan2000 píše:
09. 11. 2018 16:26
zdravim odbornikov
mam iGO Primo2 9.6.13.405512 a do teraz som pouzival HERE 2017.Q2 mapy. Skusil som ich vymenit za HERE 2018.Q2 ale navigacia sa pri starte zasekne s hlaskou:
Fatal error ocured in main thread.
Address:0x00038264
Exception:0xc0000005

Co s tym? Dakujem vopred za pomoc.

Tahle hláška většinou (v 98%) znamená , že máš nějaký soubor požkozený. To se může při stahování stát. A jelikož nevíš který to je tak budeš muset stáhnout vše znovu.
Je to podobné jako jsem to popisoval zde viewtopic.php?f=109&t=58333&start=40 - pátý příspěvek od spodu....
Win navigace, android navigace, win telefony, android telefony atd. ...
dusan2000
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 18. 08. 2011 21:18
Zařízení: asus r700t

Re: iGO R3 Europe HERE 2018.Q2 Europe maps

Příspěvek od dusan2000 » 09. 11. 2018 17:23

diky nokilu... skusim mapy stiahnut znovu. mam stiahnut aj 9.18.27.687519 ktore som tam nasiel??

edit: 9.18.27.687519 je pre androida... ja mam roadnav s100 c086 s wince
nokilu
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 147
Registrován: 30. 12. 2011 13:28
Zařízení: Ulefone Mix

Re: iGO R3 Europe HERE 2018.Q2 Europe maps

Příspěvek od nokilu » 09. 11. 2018 18:04

dusan2000 píše:
09. 11. 2018 17:23
diky nokilu... skusim mapy stiahnut znovu. mam stiahnut aj 9.18.27.687519 ktore som tam nasiel??

edit: 9.18.27.687519 je pre androida... ja mam roadnav s100 c086 s wince
Pokud to nepomuže , tak budeš muset postupovat tak, že vždy vložiš do contentu jeden kompletní stát a vyzkoušíš navigaci.
Až ti to nepůjde , tak budeš vědět, který stát to dělá. Celý ho odstraníš a budeš od tohoto státu přidávat jednotlivé soubory - vždy po přídání jednotlivých souboru vyzkoušíš navigaci do té doby dokud po přidání posledního souboru to nepůjde. Tak budeš vědět který soubor to je a ten buď oželíš nebo ho stáhneš znovu, ale už jenom ten konkrétní soubor..... Je to běh na dlouhou trať a chce to hodně trpělivosti... :heat:
Win navigace, android navigace, win telefony, android telefony atd. ...
dusan2000
Mobil Čumil Plus
Mobil Čumil Plus
Příspěvky: 6
Registrován: 18. 08. 2011 21:18
Zařízení: asus r700t

Re: iGO R3 Europe HERE 2018.Q2 Europe maps

Příspěvek od dusan2000 » 09. 11. 2018 18:13

ach jooo... diky za rady... idem hladat.

edit: akurat teraz, po novom nahrati stiahnutych veci, mi vyhodilo ze UK nie je citatelne.. mam podozrenie na chybnu citacku kariet v pc ze to sposobuje :mad: ...
Uživatelský avatar
Sto61
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 222
Registrován: 12. 03. 2010 07:36

Re: iGO R3 Europe HERE 2018.Q2 Europe maps

Příspěvek od Sto61 » 10. 11. 2018 08:34

Za mě jedna rada.
Dávej do navigace pouze mapy, které nutně potřebuješ. Tím minimalizuješ možný výskyt poškozených souborů a při každém startu nemusí navigace načítat zbytečně velké množství souborů.
Pokud bys cestoval do země pro kterou v navigaci mapy nemáš, jednoduše je dokopíruješ. Já mám pouze ČR a okolní státy.
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1.
nokilu
Mobil Guru
Mobil Guru
Příspěvky: 147
Registrován: 30. 12. 2011 13:28
Zařízení: Ulefone Mix

Re: iGO R3 Europe HERE 2018.Q2 Europe maps

Příspěvek od nokilu » 11. 11. 2018 07:36

Sto61 píše:
10. 11. 2018 08:34
Za mě jedna rada.
Dávej do navigace pouze mapy, které nutně potřebuješ. Tím minimalizuješ možný výskyt poškozených souborů a při každém startu nemusí navigace načítat zbytečně velké množství souborů.
Pokud bys cestoval do země pro kterou v navigaci mapy nemáš, jednoduše je dokopíruješ. Já mám pouze ČR a okolní státy.

Naprostý souhlas s kolegou Sto61 , je opravdu zbytečné mít v navigaci státy (včetně přidružených souborů jako je poi apod.) do kterých 90% z nás nikdy nepojede. Rovněž i já mám v podstatě v navigaci pouze střední Evropu. Komplet mapy mám pouze když vyjdou - pro vyzkoušení funkčnosti. Po úspěšném otestování jde vše zbytečné pryč a mám je pouze v PC jako zálohu pro ,,Strýčka Příhodu" :)
Win navigace, android navigace, win telefony, android telefony atd. ...
Odpovědět