Relaxace aneb bez humoru není život :D
1 příspěvek •Stránka 1 z 1

V nebi

Relaxace aneb bez humoru není život :D
milann70
Uploader
Zařízení:
iGET Blackview, Lenovo Phab2 DUAL GOLD, nová Nokia 3310 Kdyby něco,tak SZ
Odesláno:
18. 11. 2019 07:10
V nebi
V nebi dostanou příkaz, že mají brát jen ty co zemřeli tragickou smrtí. Svatý Petr stojí u brány a najednou jdou tři chlapi. Tak si vezme prvního, vysvětlí situaci a nechá ho říct příběh. A ten chlápe povídá : "Víš Petře, já bydlím v mrakodrapu ve 30 patře. A měl jsem dojem, že mě žena podvádí. Tak jsem jednou přiletěl dřív domů a v předsíni cizí boty a kabát. Běhám po celým bytě, hledám a furt nic. Tak vylezu na balkon a tam visí chlápek z balkonu a drží se za zábradlí. Tak mu šlapu na prsty, kopu do hlavy a on se furt drží. Tak jsem zalez do bytu, vzal kladivo a prásknul ho po prstech. A on se pustil, padá, padá, ale dole měli montéři záchytné sítě a on se do nich chytil a nedopadl. Tak jsem se naštval, vytáhnul jsem z kuchyně velkou lednici a hodil ji dolů po tom chlápkovi. No a jak jsem se namáhal tak mi prdla žilka v mozku a jsem tu."

Svatý Petr to uzná, pustí ho dál, pozve si druhého, taky to vysvětlí a nechá ho říct svůj příběh. A ten druhý povídá "Svatý Petře, bydlím v mrakodrapu ve 35 patře a každé odpoledne před odchodem na noční směnu cvičím na balkoně. No a manželka tam nechala mokrý hadr a já uklouznul. Ale chytil jsem se za zábradlí asi ve třicátým patře a volám o pomoc. Najednou vylezl chlap a šlape mi na prsty, kope do hlavy a já ho prosil ať toho nechá. A on zalezl a místo aby šel pro pomoc, tak měl kladivo a plesknul mě přes prsty. Já se pustil, padám a padám ale dole měli montéři záchytné sítě a já jsem nedopadl. A už jsem si říkal že je to OK a najednou obrovská rána, trefila mě lednice apak už jen tma."

Svatý Petr to uzná, pustí ho dál a pozve toho třetího a zopakuje systém. A ten třetí povídá :" Víš Petře, já jsem soluložil se šéfovou ženou a když ten blbec přišel dřív domů, tak mě ta jeho schovala do lednice..."
Dotazy na SZ.
Uploader
1 příspěvek •Stránka 1 z 1