3 příspěvky •Stránka 1 z 1
měl bych ještě jeden dotaz, nemůžu přijít na to, jak se zbavit oznámení SMS na display. Nejde to nějak vypnout? Tak aby se mi pouze ukázalo, že mi SMS došla, ale nehodilo ji to rovnou na display
: , dík
HtC Kaiser, Sandisk microSDHC 6Gb
Re: SMS - oznámení
START/NASTAVENI/ZVUKY A UPOZORNENI/karta UPOZORNENI/roleta POSTA:NOVA TEXTOVA ZPRAVA/policko ZOBRAZIT ZPRAVU NA DISPLAY
díky
/// K poděkování slouží tlačítko
, nepoužívej samostatný post - viz Pravidla :!: Jelikož tě na porušení upozorňuji opakovaně, uděluji ti
:!:
FullSoft
EDIT Ne leden 20, 2008 12:20 pm
paráda
ale tobě FullSoft třeba za žlutou kartu poděkovat pomocí "Thanks" nemůžu, takže "díky"...
Ale chápu tohle fórum má pravidla a ty jsou od toho aby se dodržovala.
k mému dotazu - SMS už opravdu nevyskakuje na displej, ale stejně se objevuje otravné "oznámení" to se nedá odstřelit? (tentokrát už jsem hledal i sám v nápovědě přímo ve WM6, ale bez výsledku)
/// Příspěvky sloučeny - nevkládej více postů po sobě - vizPravidla :!: Pokud chceš něco přidat, edituj předchozí příspěvek :!: Příště by to mohla být
:!:
FullSoft
/// K poděkování slouží tlačítko
FullSoft
EDIT Ne leden 20, 2008 12:20 pm
paráda
Ale chápu tohle fórum má pravidla a ty jsou od toho aby se dodržovala.
k mému dotazu - SMS už opravdu nevyskakuje na displej, ale stejně se objevuje otravné "oznámení" to se nedá odstřelit? (tentokrát už jsem hledal i sám v nápovědě přímo ve WM6, ale bez výsledku)
/// Příspěvky sloučeny - nevkládej více postů po sobě - vizPravidla :!: Pokud chceš něco přidat, edituj předchozí příspěvek :!: Příště by to mohla být
FullSoft
HtC Kaiser, Sandisk microSDHC 6Gb
3 příspěvky •Stránka 1 z 1