Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
2 příspěvky •Stránka 1 z 1

E ten Glofiish X 500 navigace destinator nebo igo???

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Petas
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
02. 02. 2008 10:43
E ten Glofiish X 500 navigace destinator nebo igo???
Zdravím mám asi týden doma tento stroj ,ale neumím sním zacházet prosím o radu nejde mě vygenerovat cd klíč u destinatoru 6 krok 3/3 ten posledni cd key ale jinak mám original tento program.
Dále by mě zajímalo jak se dotoho instalijou věci jestli musim vše přez activ sinc nebo můžu i nakopčit to na micro sd kartu mám stažené různé tématka ale jsou zazipované mám je rozbalit a potom nakopčit do etenu?
Jnak to mám původně jen jako navigaci ,ale nevím nikdo mě nechce poradit kdybych to věděl ,že je to tak složité tak bych si koupil něco jiného s klavesnicí ,aleto už je pozdě.
Jinak tam jsou Win. Mobile 5 máte někdo možno poslat mapu která bude funkční a bude navigovat ? Klidně i jsem ochotnej okolo Havl Brodu dojed a pokecat a vysvětlit nezkušenému jak se to vše instaluje nebo pošlete prosím link co mám a kterou stáhnout ja nevím co mě tam pujde a bude komunikovat s tim internim modulem je mě jedno co ale hlavně funkční děkuji za všechny odovědi

/// Topic přemístěn do odpovídající sekce...vizPravidla :!: Příště by to mohla být Obrázek :!:
FullSoft
Mobil Čumil Plus
FullSoft
Veterán
Odesláno:
02. 02. 2008 21:24

Nazakládej duplicitní topicy - ten druhý jsem ti smazal - měl by jsi si přečíst Pravidla :!: Příště to bude Obrázek :!:
| Samsung Galaxy Note 10+ 512 GB | Samsung Galaxy A9 Duos (2018) | LG G3 3/32 GB | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot (Android 5 / Windows 10) | Mio C720 | Mio H610 | Prestigio Geovision 4500TMC |
Veterán
2 příspěvky •Stránka 1 z 1