Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
7 příspěvků •Stránka 1 z 1

Profimail -> modra obrazovka

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
jm.spike
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
04. 03. 2008 22:22
Profimail -> modra obrazovka
nainstaloval a cracknul sem Profimail verzi 2.74 pro ppc.
Vytvoril sem si s nem emailove ucty, nacetl vsechny hlavicky a potom kdyz sem si chtel stahnout celou nejakou zpravu tak probehlo prihlaseni a behem stahovani zniceho nic naskocila modra obrazovka!!! :roll:
Neco ve smyslu chyba, damage, error a zkuste preinstalovat nebo kontaktujte vyrobce...vic sem toho nestihl pochytit protoze se hned restartuje...na coz me taky upozornuje!
Kdyz jsem profimail preinstaloval, tak mi to dela uz jen kdyz chci provest aktualizaci uctu!
Nevi nekdo prosim co stim? Docela me to sere, protoze je to slusny programek na e-maily...
Spike
Asus mypal a639 + 8GB a-data
Mobil Čumil Plus
Bufik
Mobil Member User
Zařízení:
HTC Kaiser 8Gb
Odesláno:
05. 03. 2008 01:13

Stahni si tuto verzi (2.79) ,nemam s sebemensi problem .

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/57070185/Profimail-PPC-2.79-BY-K.zip.h
Uz jse to tu psal ,udelej odinstalaci ,vymaz to i z registru. Potom nainstaluj ,pouzij crack spust a v nastaveni musis zmenit at se nedela automaticka akualizace !! Ono totiz jak se provede tak jde tento program do kyticek . :( Pouzivam tuto verzi dlouho a ani jednou mi nespadla ,max se stalo ze prestal stahovat prilohu ,tak jsem dal cancel a pak znova stahnout a nacetlo ji . Zatim se mi to stalo 2x (v aute) a to mam dost e-mailu :lol:
Obrázek
Mobil Member User
jm.spike
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
05. 03. 2008 10:25

tak sem udelal presne jak pises...odinstaloval a odstranil vse od profimailu...Nainstaloval 2.79, cracknul, regnul, vytvoril ucet, nacetl hlavicky...vse ok, dale prvni cely mejl se stahl a u dalsiho s prilohou...stejny problem :cry: modra eror obrazovka a restart...
nevim cim to muze byt...

a navic mi ted uz nejde ani vytvorit ucet v outlooku!?! :roll:
Spike
Mobil Čumil Plus
Bufik
Mobil Member User
Zařízení:
HTC Kaiser 8Gb
Odesláno:
05. 03. 2008 20:06

Tak se to posr... i me . Ted to resim . Vim ,ale urcite ze to fungovalo ,pokud jsem se pripojoval pres GPRS ,ale v momente kdy jsem byl pripojenej pres kabel ,tak se mi stalo co Tobe . Chybova hlaska je cislo 100345 co jsem se nekde docet ze je to nelegalnost programu . Tak asi mas smulu ,ja mel nastesti zalohu . Problem je v tom ze jsi stahoval postu kdyz jsi byl pripojeny pres kabel . Automaticky zjistuje legalnost programu a nekde to zapise do registru . Bohuzel nevim kam . Po HW resetu ti to urcite pojede . Jen pak nesthuj postu kdyz jsi na kabelu .
Obrázek
Mobil Member User
jm.spike
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
06. 03. 2008 00:31

Jj, zahada hlavolamu....no ja byl pripojenej pres bluetooth. Z notasu sem si nazdilel sitovku a pres BT tahal net do ppc a takto aktualizoval mejly.
Coz vlastne vyjde skoro nastejno jako pres kabel...
Jinak mam asus a639 coz GSM nema a GPRS prenos nepodporuje...takze zbyva prenos pres wifi a tu jsem taky dneska odzkousel...no a pri stahovani mejlu s prilohou zase naskocila modra obrazovka (ta chybova hlaska c. 100345....jak pises). Pritom sem predtim vsechno z registru od Profimailu odstranil....Tak teda nevim co zmuzu. Tou zalohou jsi myslel co?
A HW reset myslis uvedeni to tovarniho nastaveni neboli format???

Jo a jeste ted mam problem, ze kdyz sem si chtel vytvorit ucty aspon v zakladnim outlooku, kdyz profimail nespolupracuje....no tak me to ignoruje! Kdyz dam vytvorit novy ucet tak se nic nedeje. Proste misto pruvodce vytvoreni uctu naskoci okno defaultniho outlooku a nic :?

tak ted nevim jestli se mam smirit stim za svoje mejly sebou nosit nebudu, nebo zkusit jeste naky jiny programek...
Spike
Mobil Čumil Plus
Bufik
Mobil Member User
Zařízení:
HTC Kaiser 8Gb
Odesláno:
06. 03. 2008 07:31

No se tyce toho pripojeni ,v momente kdy stahujes mejly pres PC tak na 100 procent dojde ke kontrole pravosti software :cry: Tim je vse dane ,tudiz je pro Tebe tento software naprd. Zalohou jsem myslel ze si kazdej tejden delam zalohohu PPC programem SPB Backup a tudiz jsem mel zalohu nez jsem se pokusil stahnout mejl pres kabel. To ze ti to nejede ani pres wifi ,jak jsem psal uz ten program vi ze je nelegalni a tudiz uz ani preinstalace nepomuze . Ma to zapsane nekde v registrech . Tim HW resetem jsem samozrejme myslel tovarni nastaveni . Vono na druhou stranu ti stejne nic jineho nezbyde ,protoze pises ze ti nejde outlook :cry: Nebo si naistaluj Flexmail :

Kód: Vybrat vše

http://4allmobile.eu/viewtopic.php?t=7597&highlight=flexmail
a mas klid . Neni to tak privetive jako ProfiMail ,ale dobre ti poslouzi a nema problem se stahovanim mailu pres kabel . Hodne stesti pri experimentovani :lol:
Obrázek
Mobil Member User
jm.spike
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
06. 03. 2008 12:30

No Flexmail jsem uz taky kdysi zkousel...nevypada marne ale Profimail se mi libil vic :P mam ho i v mobilu a pohodicka... bohuzel stim teda nic neudelam...no a ikdybych provedl HW reset tak bych si musel udelat zalohu, pac to zformatovat a znova vsechno nastavovat a instalovat se mi moc nechce...no a do te zalohy by se zapsalo i to smeti z profimailu. A jen kvuli tomu outooku to formatovat nebudu...
Ted sem nainstaloval ten Flexmail, ale nak se mi zatim nedari se pripojit a stahovat mejly...docela slozity nastaveni :?
Jinak moc diky za spolupraci :wink:
Spike
Mobil Čumil Plus
7 příspěvků •Stránka 1 z 1