Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

startup

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Lucabr
Mobil Čumil Plus
Odesláno:
07. 04. 2008 11:01
startup
muzete mi pls nekdo poradit, pred casem jsem nainstaloval ActiveKitten Chronos v3.7.2, ale na mem i600 nefunguje. Jal jsem se odinstalovat, coz probehlo na oko v poradku, bohuzel nekde zustala apikace zapsana a pri pripojeni s AC ci po restartu se mi objevuje hlaska "nelze spustit \windows\chronosStartup.exe." soubor jsem samo hledal, nenasel, nasel jsem nejaky zbytky po aplikaci, ktery jsem smazal, ale nepomohlo. muzete mi pls poradit, kde co upravit, aby hlaska zmizla? reinstal se mi delat nechce :( dikes
Mobil Čumil Plus
Iqwak
Mobil Extra User
Zařízení:
HTC S310 (Oxygen) [176x220] / HTC TyTN II (Kaiser) [240x320] / HTC Touch HD (Blackstone) [480×800]
Odesláno:
07. 04. 2008 11:36

Re: startup

Subor chronosStartup.exe naozaj hladas marne, tu hlasku ti vypisuje prave preto ze tam tento subor chyba, no taktiez som si neni isty ci by ti vymazanie vsetkych zvyskov programu pomohlo ci uz to budu zvysky vo windowse, program files, application data atd (vsetky ani nenajdes). Program bude pravdepodobne este zapisaniy niekde v registroch, mozes skusit precistit registre napr. pomocou SK Tools (mne to raz pomohlo), ak nepomoze tak asi naozaj ten master reset. Este predtym samozrejme vyskusaj vymazat program aj z pc (pokial si ho instaloval cez activesync a este ho tam mas).
Bohuzial som tento program neskusal takze neviem ake stopy moze zanechat, inak by som bol mudrejsi :)
Život by bol jednoduchší, keby sme k nemu mali zdrojový kód

Obrázek
Obrázek
Mobil Extra User
moneytoo
Mobil Member User
Odesláno:
07. 04. 2008 12:01

Re: startup

Jde o systemove notifikace, ktere spousteji aplikace. V registrech to nenajde, budes muset pouzit bud SK Tools nebo nejaky nastroj z PPC (a FakeCursor k ovladani). Treba

Kód: Vybrat vše

http://www.freewareppc.com/utilities/taskmanager.shtml
Mobil Member User
3 příspěvky •Stránka 1 z 1