Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
3 příspěvky •Stránka 1 z 1

Handy Expense UIQ3

Veškeré programy pro chytré telefony se Symbianem.
tonda512
Mobil Profi User
Zařízení:
HTC Universal
Odesláno:
17. 04. 2008 09:03
Handy Expense UIQ3
Mějte přehled o svých financích!
Z dílny EPOCWARE přichází další aplikace z oblíbené série Handy. Po Handy Day(kalendář), Handy Safe(ochrana soukromích údajů), Handy Weather(počasí), Handy Clock(hodiny a budíky) a Handy Converter(převodník mezi měnami) přichází Handy Expense. Více uvnitř článku. Aplikace plní jednoduchou, ale za to neocenitelnou funkci. Její hlavní doménou je zaznamenávání finančích údajů, které každý zapomíná. Kdo by si měl pamatovat všechny výdaje, výběry, dlužné částky, složenky......... Handy Expense disponuje velmi příjemným uživatelským rozhraním, se kterým nebude mít problém ani méně zkušený uživatel OS Symbian UIQ3. Po nainstalování a spuštění aplikace Vás čeká vytvoření několika složek, které chceme, aby nám aplikace spravovala. Pro lepší představu uvedu na svém příkladu: Mám celkem 6 složek: Dluží mi, Výběry, Výdaje, Splátky, Příjmy. V každé složce mám požadové částky u kterých mi program dovolí i celkem rozsáhlé popsaní dané finanční události jako např. přesnější popis(např. ve složce Dluhy=přesnější popis: Dluží mi David), způsob uhrazení (hotově, Visa karta, převodem atd.) datum atd. Samozřejmostí je vyplnění kolonky s požadovanou částkou. Nakonec si pro nás aplikace schovala to nejlepší a tím je funkce report. Umožňuje běhěm vteřiny mít přehled o tom, kolik jste za poslední měsíc(či třeba půl roku, časové období záleží na Vás, jak si vytvoříte složky, se kterými report bude pracovat) vybrali z bankomatu, kolik jste utratili za cigarety atd. Po přečtení této recenze možná nedoceníte tuto aplikaci tak, jako když ji vyzkoušíte. S cenou okolo 20 dolarů je pro někoho předraženou zbytečností, ale pro většinu lidí, kteří toho mají opravdu hodně na starosti se stane neocenitelným pomocníkem, který si za Vás bude pamatovat všechny finanční události a vytvoří Vám komplexní přehled o situaci ve Vašich financích.

Kód: Vybrat vše

http://uploaded.to/?id=yn94w5
Mobil Profi User
maxp
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
SE G900, NOKIA6233
Kontaktovat uživatele:
Odesláno:
11. 09. 2008 23:29

Re: Handy Expense UIQ3

nemozete reup? je to zmazane...na uiq sa tak tazko hladaju veci...:(
byvali spokojny uzivatel Nokia 6120c, terajsi spokojny uzivatel Nokia 6233, a taktiez momentalne nespokojny uzivatel SE G900
Mobil Čumil Plus
tonda512
Mobil Profi User
Zařízení:
HTC Universal
Odesláno:
14. 09. 2008 12:29

Re: Handy Expense UIQ3

Mě se hledaj dobře :-) Když mi pošleš někdy pm abych na to nezapomněl, tak to rád reupnu....
Mobil Profi User
3 příspěvky •Stránka 1 z 1