Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
5 příspěvků •Stránka 1 z 1

Problém s GSM modulem u MDA Compact

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
Gismo
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung Galaxy S3mini
Odesláno:
11. 05. 2008 10:11
Problém s GSM modulem u MDA Compact
Zdravím, mám problém se svým MDA Compact. Už jsem sem jednou psal, že mi blbne baterie. Tu jsem koupil novou, ale záhy po výměně se zjevil nový problém. U nějákých 70 - 80% baterie už se mi nikdo nedovolá a zobrazuje se mi u té "anténky" nahoře na displayi vykřičník a píše to "žádná služba". Nevíte někdo co s tím? Předem děkuji za případné odpovědi.
Samsung Galaxy SIIImini + CM12.1 by novafusion.pl
Mobil Čumil Plus
Bufik
Mobil Member User
Zařízení:
HTC Kaiser 8Gb
Odesláno:
11. 05. 2008 10:28

Re: Problém s GSM modulem u MDA Compact

To je divne . Baterie nema vliv na GSM modul . I kdyby jsi byl je na 5 procentech ,tak GSM modul se napaji . Odpojuje se od napajeni treba SDkarta ,ale telefonni cast urcite ne . A pokud pripojis zdroj tak se signal obnovi (o cemz pochybuju)? A udela to vzdy ? A ostatni telefony signal maji ? Rozepis se vic .
Obrázek
Mobil Member User
Gismo
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung Galaxy S3mini
Odesláno:
11. 05. 2008 10:43

takže...pokud připojím napájení, tak se signál obnoví. Zatím mi to dělá pouze po dobu co mám novou baterii (mám ji od pátku, ale začalo mi to blbnout včera). Jinak ostatní telefony(i moje simkarta v jiném mobilu) signál mají a když dám jinou simku do MDA tak to dělá to samé.
Mobil Čumil Plus
Bufik
Mobil Member User
Zařízení:
HTC Kaiser 8Gb
Odesláno:
11. 05. 2008 10:54

Takze ,ja bych postupoval takhle . Nabit baterii doplna . Nechat uplne vybit (nech bezet nejakou hru) . Znova nabit a vyzkouset . Pokud nic ,dat starou baterii jestli je stejnej problem . Jestli ne ,tak bych to videl na divnou baterii ,je docela mozne ,ze je bateriie rozdelena na vic casti . Tim myslim ,ze cast nabiji GMS modul ,cast ostatni casti telefonu . No a kdyz bude vysledek stejnej v obou pripadech ,jeste HW reset . Ani to nepomuze tak servis .
Obrázek
Mobil Member User
Gismo
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
Samsung Galaxy S3mini
Odesláno:
11. 05. 2008 11:12

ok, díky za rady. Když tak sem potom napíšu, jak jsem dopadl. Takže ještě jednou díky za radu :wink:
Mobil Čumil Plus
5 příspěvků •Stránka 1 z 1