Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
1 příspěvek •Stránka 1 z 1

Out Of Memory

Pokud si s něčím nevíte rady, napište nám a my Vám poradíme.
bl4ckw1ng
Mobil Čumil Plus
Zařízení:
HTC Desire X & HTC one
Odesláno:
22. 06. 2008 15:55
Out Of Memory
Haj ludia!
Mam malicky problem s mojou nokiou 6300. Zopar hier mi vobec nejde spustit. Napr minule som stiahol Need for speed : Pro street v rozliseniach 240x320 a aj 176xneviemkolko (ich velkost je okolo 650KB) a ked som sa to snazil spustit, tak mi este pri nacitani samotnej hry napisalo "Out of Memory" (pri oboch verziach) a vyhodilo ma vonku. Ten isty problem nastal, ked som nainstaloval Niektory diel Fast and furious - neviem ktory diel.
Ked som nainstaloval Derek Jeter Pro Baseball 2008, podarilo sa mi sice spustit hru, ale ked som uz mal ist hrat zapas, znova mi to hodilo rovnaku chybu.
Na druhej strane mam 1MB verziu Asphalt 3 3D v rozlisku 240x320 a necuka sa to vobec... Akurat mi to dnes po cca 4 hodinach hrania vyhodilo "OOM", ale ked som hru opetovne spustil, tak to uz islo... A to iste sa stalo aj ked som hral Medieval TOtal war...
Skusal som aj vypnut a zapnut fon (dakde pisali, ze to mam skusit), ale nepomohlo mi to...
Tak ja uz sam neviem... PLS pomozte mi dakto.

P.S.:TOto je moj prvy prispevok na tomto fore...
P.P.S:Do akej serie nokii sa radi N6300? Len tak pre zaujimavost to chcem vediet, ked budem tahat daco z wapu...

Vopred dik za pomoc...

Edited 25.jun.2008
Tak som to nakoniuec vyriesil upgradnutim firmware na 6.01 (z povodneho 5.00). Teraz fahci jak ma
V buducnosti sa nebudu pouzivat poistky, prepatove ochrany a hlavne vedenia sa budu viest zasadne cez priestory plne ludi. Teda aspon tak to vyzera podla scifi serialov, kde vybuchuju ovladacie panely zakazdym, ked lod nieco trafi.
Mobil Čumil Plus
1 příspěvek •Stránka 1 z 1