GPS nemá???? =O
Já mám pocit že ve všech eshopech je u Wingse uváděná GPS.
Popravdě... Kaiser je trochu OUT. Ale mě se líbí, právě proto, že je to ještě taková klasika. Vlastně poslední normálně použitelný HTC. (navíc ani netoužím být in

)
Ty novinky, co mají displej na povrchu (třeba Raphael) jsou dost nepraktické. Kdyby měli aspoň displej z tvrdého minerálního skla, jako můj iPod, který nědokážu poškrábat ani nožem.... Ale ne. Oni mají "pouze" tvrzený plast.
Nehledě na to, že si dosud vystačím s Artemisem, a klidně ho ovládám jednou rukou (ale je fakt, že s RollR je to o dost lepší než čtyřsměrná klávesa). Jen mi schází klávesnice.
Moje využití telefonu: SMS, MMS, Mail, Sync přes WiFi na Live.com (jinak mám daleko lepší web i výdrž u iPodu), občasná navigace v autě, geocaching, mrknu na jízní řády, do slovníku... A to je skoro všechno. Ještě tak občas něco vyfotím (a jelikož i Raphael má stejný foťák jak TyTN II...).
Popravdě, měl jsem zálusk na Raphael. Ale přijde mi krapet předimenzovaný. A nelíbí se mi pětiřadá klávesnice

Ta 4 řadá u TyTNu s velkými tlačítky mi plně vyhovuje. A proto se mi zamlouval i Wings.
Ale dík za ty postřehy k Wingsovi. Taky sem se divil, že na Smartphone skoro nic neni. Ale Wings se mi líbil. Nicméně, o tohle fakt nestojím.
Mimochodem, nevíš, jestli už HTC vyřešilo ty problémy s TyTN II a ovladačem grafiky?
Fakt teda nevim co :/ iPhone nechci - mám iTouche, a chci pořádnej telefon, ne iPod kterej volá. Kaiser mi vyšel jako logický nástupce Artemise - kombinace původního TyTNu a Artemisu. Bohužel bez RollRu.
EDIT: Btw.... TyTN II a jeho tloušťka... Můj artemis má 17mm. TyTN II 19mm. To mi nepřijde jako podstatný rozdíl. Ostatní rozměry nehrají takovou roli. Původní TyTN měl pomalu dvojnásobnou tloušťku jak Artemis, když sem je porovnával.